Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 166g881kcal0.5g0.8g99.6g0g
Sokeri 161g654kcal0g161.1g0g0g
Kananmuna kuoreton161g231kcal19.3g0g16.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 66g222kcal0g54.2g0g0.9g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g47g294kcal10.2g5.8g26.2g3.4g
Sokeri 23g92kcal0g22.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4749kcal60g489.2g283.8g8.6g
Valittu annoskoko625g2375kcal30g244.6g141.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna313g1187kcal15g122.3g71g2.2g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563