Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 28g20kcal1.4g2.7g0.1g0.9g
Vesi284g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 57g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Peruna, keskikokoinen 60g85g51kcal1.3g11.1g0.1g0.8g
Pestokastike, yrttikastike 21g104kcal1.7g0.3g10.6g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.3g38kcal0g0g4.3g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)128g166kcal23g2.8g7.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g808kcal60.4g37.6g46.2g8.8g
Valittu annoskoko625g404kcal30.2g18.8g23.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna313g202kcal15.1g9.4g11.6g2.2g
Arvot/100g100g65kcal4.8g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794