Kasvispasta

1. Kuori ja lohko sipuli.

Hienonna valkosipulinkynnet.

Leikkaa kesäkurpitsa, munakoiso ja paprika kuutioiksi.

2. Levitä kasvikset uunipellille.

Mausta oreganolla, kasvisöljylllä ja viinietikalla.

Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.

3. Keitä pasta.

4. Halkaise kirsikkatomaatit ja sekoita ne kasvisten joukkoon.

Kypsennä uunissa vielä viitisen minuutia.

5. Sekoita pasta ja kasvikset keskenään.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 139g25kcal0.8g3.5g0.6g1g
Munakoiso 131g29kcal0.7g4g0.3g3.3g
Paprika, punainen99g25kcal0.9g4.5g0.4g2g
Valkosipuli 4.3g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Oregano, kuivattu 2.7g8.1kcal0.3g0.6g0.3g1.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.7g2.5kcal0g0.5g0g0g
Ruispasta, Torino43g149kcal5.5g28.6g1.1g2.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen125g25kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g628kcal20.6g101.8g12g26.4g
Valittu annoskoko625g314kcal10.3g50.9g6g13.2g
Annoskoko puolitettuna313g157kcal5.2g25.5g3g6.6g
Arvot/100g100g50kcal1.6g8.1g1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172210