Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 270g82kcal2.5g13.8g0.5g5.4g
Naudan paistijauheliha, Pirkka240g404kcal48.1g0g24g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g60g180kcal2.4g3.6g17.4g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)24g67kcal3.4g1g5.5g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1482kcal113.6g39.6g95g11.8g
Valittu annoskoko625g741kcal56.8g19.8g47.5g5.9g
Annoskoko puolitettuna313g370kcal28.4g9.9g23.8g3g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242