Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 89g76kcal2.8g3.9g5.3g0g
Katkarapu, rainbow400g400kcal92g0g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)111g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Tilli, tuore 22g6.6kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.2g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1033kcal194.4g20.2g18.6g4.8g
Valittu annoskoko625g517kcal97.2g10.1g9.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna313g258kcal48.6g5.1g4.7g1.2g
Arvot/100g100g83kcal15.6g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889