Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty308g892kcal67.6g138.4g4.9g0g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27.1g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu17g13kcal0.3g3g0.1g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen167g33kcal1g6.4g0.5g2.3g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g5.3g19kcal0.1g4.8g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 40g80kcal0.6g0.7g8g1.8g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.3g4.3kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1.3g3.5kcal0g1.1g0g0.7g
Persilja 3.3g0.9kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2612kcal142g316.2g81.8g13.8g
Valittu annoskoko625g1306kcal71g158.1g40.9g6.9g
Annoskoko puolitettuna312g653kcal35.5g79.1g20.5g3.5g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173903