Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 58g190kcal5.9g38.6g0.6g1.9g
Herne 71g49kcal3.6g6.6g0.3g2.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 67g13kcal0.5g2g0.1g1.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g176g36kcal1.1g6.7g0.5g2.5g
Maissi, purkki Rainbow56g33kcal1.1g5.3g0.8g0g
Valkosipuli 2.8g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 18g40kcal2.5g0.3g3.2g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 176g162kcal27.9g4.4g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1058kcal85.8g129.4g18g16.2g
Valittu annoskoko625g529kcal42.9g64.7g9g8.1g
Annoskoko puolitettuna313g265kcal21.5g32.4g4.5g4.1g
Arvot/100g100g85kcal6.9g10.4g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221