Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu166g598kcal19.9g118g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 219g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g27g17kcal0.9g0.1g6.6g0g
Sokeri 67g270kcal0g66.4g0g0g
Voi 40g289kcal0.5g0.2g32.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 20g66kcal0.4g0.6g7g0g
Appelsiini, kuorittu 86g41kcal0.5g7.7g0.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3188kcal99.2g387.4g144.6g3.6g
Valittu annoskoko625g1594kcal49.6g193.7g72.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna313g797kcal24.8g96.9g36.2g0.9g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175429