Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)524g241kcal16.8g25.1g7.9g0g
Ohrasuurimo 89g287kcal7.3g56.2g1.8g6.8g
Kauralese 11g38kcal1.9g4.8g0.8g1.8g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1131kcal52g172.2g21g17.2g
Valittu annoskoko625g566kcal26g86.1g10.5g8.6g
Annoskoko puolitettuna313g283kcal13g43.1g5.3g4.3g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993