Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl244g284kcal53.3g0g7.8g0g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g21g30kcal1.2g6.4g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Herne 58g40kcal2.9g5.4g0.2g1.8g
Kasvisliemikuutio 3.2g10kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Korianteri, tuore, annos 20g5.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 5.7g1.2kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 12g102kcal0g0g11.5g0g
Sokeri 1.4g5.8kcal0g1.4g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)230g414kcal4.6g11.5g39.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1800kcal126.2g55.6g118.8g5.6g
Valittu annoskoko625g900kcal63.1g27.8g59.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna313g450kcal31.6g13.9g29.7g1.4g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.4g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176729