Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 24g5.4kcal0.3g0.4g0.1g0.6g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g12g87kcal0.1g0.1g9.6g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 469g137kcal4.8g21.9g1.5g8.6g
Kuohukerma,valio,2dl120g409kcal2.4g3.6g42.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1276kcal15.2g52g106.6g18.4g
Valittu annoskoko625g638kcal7.6g26g53.3g9.2g
Annoskoko puolitettuna313g319kcal3.8g13g26.7g4.6g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768