Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g327g621kcal49g0g49g0g
Sipuli (kuorittu)98g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)109g65kcal1.1g4.9g4.4g0g
Korppujauho 54g199kcal5.7g40.8g0.6g2.9g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 3.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3.3g17kcal0g0g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 16g50kcal1.4g9g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2034kcal119.4g134g113.2g14.8g
Valittu annoskoko625g1017kcal59.7g67g56.6g7.4g
Annoskoko puolitettuna313g509kcal29.9g33.5g28.3g3.7g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857