Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 74g655kcal0g0g74g0g
Pellavansiemenöljy148g1332kcal0g0g148g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g74g59kcal0g0g6.7g0g
Viinietikka 329g68kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4228kcal0g3.2g457.4g0g
Valittu annoskoko625g2114kcal0g1.6g228.7g0g
Annoskoko puolitettuna313g1057kcal0g0.8g114.4g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233