Kermainen lohikeitto

Kuori ja hienonna sipuli.

Halkaise purjo ja huuhtele.

Leikkaa viipaleiksi.

Pese, kuori ja paloittele perunat ja porkkanat.

Sulata rasva kattilaan ja lisää joukkoon kasvikset.

Kääntele muutama minuutti.

Ripottele joukkoon jauhot ja sekoita.

Kaada joukkoon kiehuva vesi ja liemikuutiot ja maustepippuri.

Keitä kasviksia kunnes ovat lähes kypsiä.

Lisää joukkoon pakaste lohikuutiot ja ruokakerma.

Keitä miedolla lämmöllä vielä 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Purjosipuli 18g4.1kcal0.3g0.4g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g128g77kcal1.9g16.6g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 7.2g51kcal0g0g5.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g18kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Vesi256g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 5.6g17kcal0.6g1.9g0.8g0.1g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)103g123kcal20.5g0g3.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)51g44kcal0.5g1.8g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g694kcal49.4g54.4g28g6g
Valittu annoskoko625g347kcal24.7g27.2g14g3g
Annoskoko puolitettuna313g174kcal12.4g13.6g7g1.5g
Arvot/100g100g56kcal4g4.4g2.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180904