Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 66g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka30g265kcal0g0g30.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 118g404kcal12g82.3g1.4g4.1g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Sokeri 51g208kcal0g51.2g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki60g34kcal5.1g3g0.1g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g60g107kcal0.1g5.9g0.1g0g
Mustikka181g60kcal0.9g11.6g0.7g6g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)30g112kcal4.2g16.6g2.4g3.3g
Sokeri 22g88kcal0g21.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2766kcal61.8g389.6g83.4g26.8g
Valittu annoskoko625g1383kcal30.9g194.8g41.7g13.4g
Annoskoko puolitettuna313g692kcal15.5g97.4g20.9g6.7g
Arvot/100g100g221kcal4.9g31.2g6.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181956