Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 206g415kcal26.3g0.7g34.6g0g
Amerikan Pekoni filee, HK222g354kcal46.5g0.7g199.4g0g
Sipuli (kuorittu)158g43kcal2.1g7.6g0.3g2.7g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)40g131kcal10.7g0g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1886kcal171.2g18g487.6g5.4g
Valittu annoskoko625g943kcal85.6g9g243.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna313g472kcal42.8g4.5g121.9g1.4g
Arvot/100g100g151kcal13.7g1.4g39g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832