Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha86g143kcal16.3g0g8.6g0g
Keittojuurekset, apetit43g11kcal0.4g2.1g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g86g52kcal1.3g11.2g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g27g75kcal5.1g0g5.9g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.2g2.4kcal0.2g0.3g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Vesi322g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g11kcal1.2g0g0.6g0g
Keittojuurekset, apetit3.2g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g6.3g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2g5.6kcal0.4g0g0.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g629kcal50.8g31g32.6g4.4g
Valittu annoskoko625g315kcal25.4g15.5g16.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna313g157kcal12.7g7.8g8.2g1.1g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250