Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 167g130kcal2.8g26.8g0.3g1.7g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g83g96kcal0.7g4.7g8.3g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste167g43kcal1.5g8g0.5g3.8g
Lohifilee 208g407kcal38.9g0g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1351kcal87.8g79g74.4g11g
Valittu annoskoko625g676kcal43.9g39.5g37.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna313g338kcal22g19.8g18.6g2.8g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908