Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g305g85kcal1.8g18.1g0.6g7.6g
Purjosipuli 70g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl15g134kcal0g0g15.2g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g235g291kcal7.5g9.6g24.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1053kcal21.2g58.8g81g18.2g
Valittu annoskoko625g526kcal10.6g29.4g40.5g9.1g
Annoskoko puolitettuna313g263kcal5.3g14.7g20.3g4.6g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015