Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g380g457kcal64.7g6.1g18.6g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)54g255kcal6.5g3.9g23.9g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%190g228kcal5.5g8.6g19g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1880kcal153.4g37.2g123g0g
Valittu annoskoko625g940kcal76.7g18.6g61.5g0g
Annoskoko puolitettuna313g470kcal38.4g9.3g30.8g0g
Arvot/100g100g151kcal12.3g3g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546