Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä372g1301kcal24.2g122.6g81.7g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl22g28kcal2.8g0.1g1.9g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g16g92kcal0.3g10.6g5.4g0.1g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 149g64kcal5g7.1g1.5g0g
Sokeri 19g75kcal0g18.6g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)48g92kcal0.2g22.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3302kcal65g362.4g181g0.2g
Valittu annoskoko625g1651kcal32.5g181.2g90.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna313g826kcal16.3g90.6g45.3g0.1g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587