Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 125g197kcal14.4g6.4g12.7g0.1g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.7g0.2g0.6g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%104g136kcal3.1g2.1g13.6g0.1g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)63g9kcal0.4g1.9g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.6g13kcal0.4g0.3g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Ketsuppi, Felix17g15kcal0.2g3.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g892kcal40.4g51.8g59.8g1.6g
Valittu annoskoko625g446kcal20.2g25.9g29.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna313g223kcal10.1g13g15g0.4g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4.1g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609