Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 311g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix4.7g4.1kcal0.1g0.7g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.9g19kcal0.6g0.5g1.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.3g19.3g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Selleri, annos 50g16g2.2kcal0.2g0.5g0g0g
Palsternakka 16g10kcal0.1g1.8g0.1g0.7g
Paistijauheliha 10%62g106kcal12.5g0g6.2g0g
Paprika, punainen16g4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Persilja 6.2g1.7kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g521kcal33.2g53.6g16.8g8g
Valittu annoskoko625g260kcal16.6g26.8g8.4g4g
Annoskoko puolitettuna313g130kcal8.3g13.4g4.2g2g
Arvot/100g100g42kcal2.7g4.3g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619