Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g286g486kcal54.3g0g28.6g0g
Kesäkurpitsa, tuore86g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g43g12kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g179g45kcal2.7g8g0.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl32g109kcal0.6g1g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1332kcal116.8g27.2g81.6g3.4g
Valittu annoskoko625g666kcal58.4g13.6g40.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna313g333kcal29.2g6.8g20.4g0.9g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822