Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Sieni rouskut, suolattu 164g43kcal2.6g3.8g0.8g4.8g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 119g294kcal16.9g6.5g22.4g0.6g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g7.6g68kcal0g0g7.6g0g
Paprika, punainen225g58kcal2g10.3g0.9g4.5g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 7.1g5kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g991kcal45.8g52.8g64g24g
Valittu annoskoko625g496kcal22.9g26.4g32g12g
Annoskoko puolitettuna313g248kcal11.5g13.2g16g6g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459