Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 51g5.6kcal0.3g0.7g0.1g0.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen112g22kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Paprika, punainen41g11kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka31g3.1kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)105g99kcal24.1g0g0.5g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%102g61kcal3.3g7.2g2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.6g2.4kcal0g0.5g0g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 179g98kcal2.9g23.5g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g651kcal64g76.6g12.2g9.2g
Valittu annoskoko625g325kcal32g38.3g6.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna313g163kcal16g19.2g3.1g2.3g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634