Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 256g75kcal2.4g11.5g1g4.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 256g821kcal68.6g0g61.3g0g
Sipuli 19g5.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.9kcal0.2g1g0.2g0.3g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)29g20kcal3.2g0.7g0.4g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Tomaatti 26g5.8kcal0.1g0.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1873kcal149.6g30.4g126g12.2g
Valittu annoskoko625g937kcal74.8g15.2g63g6.1g
Annoskoko puolitettuna312g468kcal37.4g7.6g31.5g3.1g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190490