Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki295g165kcal25.1g14.7g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu71g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Leivinjauhe 2.9g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti27g130kcal6.5g8.8g7.6g7.5g
Soijajauho rasvainen 24g110kcal8.1g5.5g5.5g2.8g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 206g781kcal57.5g0g61.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2561kcal210.4g60.6g164g20.6g
Valittu annoskoko625g1280kcal105.2g30.3g82g10.3g
Annoskoko puolitettuna313g640kcal52.6g15.2g41g5.2g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.8g13.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595