Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 470g122kcal7.3g16.4g0.9g8.9g
Voi 47g341kcal0.6g0.2g38.2g0g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g14g2.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g982kcal18.2g44g78.6g21g
Valittu annoskoko625g491kcal9.1g22g39.3g10.5g
Annoskoko puolitettuna313g246kcal4.6g11g19.7g5.3g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180