Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 111g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 111g125kcal23.5g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Porkkana 111g36kcal0.7g6.2g0.2g2.8g
Lanttu 67g19kcal0.7g3.1g0.2g1.2g
Kesäkurpitsa zucchini 67g12kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Tomaattimurska (Euro shopper)89g27kcal0.9g3.6g0.4g0.2g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen3.3g6kcal1.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g486kcal56.4g35.6g9.2g11.6g
Valittu annoskoko625g243kcal28.2g17.8g4.6g5.8g
Annoskoko puolitettuna313g122kcal14.1g8.9g2.3g2.9g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280