Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Broilerifilee, marinoimaton93g100kcal21.5g0g1.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g53g15kcal0.3g3.2g0.1g1.3g
Lanttu 27g7.7kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Juuriselleri 6.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Palsternakka 6.7g4.2kcal0g0.8g0g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka5.3g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 11g2.4kcal0.2g0.3g0g0.2g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka67g23kcal1.9g3.1g0.7g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g2.7g5.3kcal0.1g0.7g0.3g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2.7g7.5kcal0.2g0.5g0.5g0g
Vesi320g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)27g93kcal3.4g18.6g0.5g0.9g
Persilja 2.7g0.7kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g547kcal56.2g57.6g9.8g7.4g
Valittu annoskoko625g274kcal28.1g28.8g4.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna313g137kcal14.1g14.4g2.5g1.9g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095