Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen60g24kcal1.2g5.4g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g18g160kcal0g0g18.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g536g134kcal10.7g21.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g658kcal25.4g57g37.4g0.4g
Valittu annoskoko625g329kcal12.7g28.5g18.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna313g165kcal6.4g14.3g9.4g0.1g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524