Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g7.9g57kcal0g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipuli 7.9g8.6kcal0.6g1.3g0g0.2g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)90g14kcal1.8g0.9g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g158g40kcal2.1g6.7g0.3g0g
Katkarapu 143g98kcal20.6g0g1.6g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen4g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 158g523kcal3.2g4.8g55.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1509kcal58.2g33.2g127.6g2.2g
Valittu annoskoko625g755kcal29.1g16.6g63.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna313g377kcal14.6g8.3g31.9g0.6g
Arvot/100g100g121kcal4.7g2.7g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678