Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 71g54kcal1.3g11g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.5kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g85g110kcal17g0g5.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g89g221kcal16.8g0g19.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 354g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g786kcal70.6g25.2g49.6g2.8g
Valittu annoskoko625g393kcal35.3g12.6g24.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna313g197kcal17.7g6.3g12.4g0.7g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929