Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.3g1kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.8g24kcal0g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)50g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Lehtiselleri 13g1.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkoviini kuiva 59g40kcal0.2g0.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g94kcal0.1g0.1g10.3g0g
Herne 74g51kcal3.7g6.9g0.3g2.3g
Isot katkaravut (rainbow)132g132kcal30.4g0g1.2g0g
Tumma pikariisi, Risella55g187kcal5g39.7g1.9g2.8g
Basilika, tuore15g5.9kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Minttu, tuore (-), annos 1g3.7g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 18g4kcal0.1g0.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.8g13kcal0g0g1.5g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Vesi184g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1208kcal81.8g102.4g43.8g13.6g
Valittu annoskoko625g604kcal40.9g51.2g21.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna313g302kcal20.5g25.6g11g3.4g
Arvot/100g100g97kcal6.5g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652