Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 303g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 121g136kcal25.6g0g3.6g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 182g62kcal2g9.8g0.4g5.3g
Sipuli 18g5.5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g408kcal55.6g21.4g8g11.2g
Valittu annoskoko625g204kcal27.8g10.7g4g5.6g
Annoskoko puolitettuna313g102kcal13.9g5.4g2g2.8g
Arvot/100g100g33kcal4.4g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346