Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 298g68kcal1.7g10.3g0.9g4.2g
Paprika punainen 149g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Chili paprika punainen22g8.9kcal0.4g2g0g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.9g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Väkiviinaetikka 19g6.2kcal0g0.1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g123g479kcal0g120.5g0g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1242kcal9g283.6g3.2g15.2g
Valittu annoskoko625g621kcal4.5g141.8g1.6g7.6g
Annoskoko puolitettuna313g311kcal2.3g70.9g0.8g3.8g
Arvot/100g100g99kcal0.7g22.7g0.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126