Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.8g0.1g3.1g0g
Valkuainen (100g)100g42kcal9.8g1.5g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g22g14kcal0.8g0g5.6g0g
Taloussuklaa, Fazer111g572kcal4.3g62.2g33.3g5.9g
Vispikerma Flora 20%278g611kcal8.3g13.9g55.6g0g
Marianne suklaarakeet83g396kcal2.3g57.5g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3358kcal58.6g270.4g228.8g11.8g
Valittu annoskoko625g1679kcal29.3g135.2g114.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna313g840kcal14.7g67.6g57.2g3g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410