Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 278g615kcal48.6g0g47.2g0g
Kananmuna kuoreton 87g125kcal10.9g0.3g8.9g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g79g93kcal2.2g3.2g7.9g0g
Edamer Viipale, annos 18g79g256kcal19.8g1.6g19g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Tomaatti 60g14kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2247kcal166.2g21g166.8g3.4g
Valittu annoskoko625g1124kcal83.1g10.5g83.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna313g562kcal41.6g5.3g41.7g0.9g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249