Suklaa-mantelitorttu (karppi)

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyöreään vuokaan, halkaisijaltaan noin 23cm
7. paista 200 asteessa 15 minuuttia

kuorruttaminen:

Sulata kattilassa suklaa miedolla lämmöllä, lisää kerma ja voi, sekoita tasaiseksi ja levitä tortulle.

Anna jähmettyä jääkaapissa ainakin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Tekno

Tekno sanoi...

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyör


perjantai 05.11.2010 klo 06:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 163g1183kcal1.9g0.7g132.6g0g
Hermesetas -neste5.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 120g171kcal14.9g0.4g12.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g98g587kcal23.5g6.5g52.8g0g
Kaakaojuomajauhe goody cao (Lidl), annos 10g44g157kcal2g34.3g1.3g2.8g
Leivinjauhe 5.4g10kcal0.3g2.1g0g0g
Tumma suklaa 81% (Lidl), annos 13g130g673kcal13g29.7g55.8g0g
Kuohukerma, lidl54g208kcal1.1g1.9g21.7g0g
Voi 5.4g39kcal0.1g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g6054kcal113.6g151.2g561.8g5.6g
Valittu annoskoko625g3027kcal56.8g75.6g280.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna312g1514kcal28.4g37.8g140.5g1.4g
Arvot/100g100g485kcal9.1g12.1g45g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201261