Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 211g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.5g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha141g234kcal26.7g0g14.1g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g106g35kcal1.2g5g0.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 141g107kcal2.7g21.9g0.3g1.4g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g784kcal62.4g56.4g31g3.6g
Valittu annoskoko625g392kcal31.2g28.2g15.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna313g196kcal15.6g14.1g7.8g0.9g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571