Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 42g303kcal0.5g0.2g34g0g
Sokeri47g192kcal0g47.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu32g41kcal3.6g0.1g2.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen42g14kcal1.4g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 63g218kcal6.5g44.4g0.8g2.2g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton33g107kcal7.7g3.5g7g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g139g724kcal6.3g73.8g44.6g15.3g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g111g624kcal7.2g63.5g37.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton111g178kcal8.9g4.5g14.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4812kcal84.4g480.8g283.4g35g
Valittu annoskoko625g2406kcal42.2g240.4g141.7g17.5g
Annoskoko puolitettuna313g1203kcal21.1g120.2g70.9g8.8g
Arvot/100g100g385kcal6.8g38.5g22.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202302