Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g150g150kcal29.9g3.3g16.5g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Herkkusieni150g23kcal3.4g0.9g0.7g2.2g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)150g90kcal1.5g6.7g6g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli75g135kcal5.1g2.8g11.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 11g99kcal0g0g11.2g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1084kcal83.4g45g91.6g7.6g
Valittu annoskoko625g542kcal41.7g22.5g45.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna313g271kcal20.9g11.3g22.9g1.9g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522