Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2955 grammaa

Sananjalka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g83g35kcal1.3g7.1g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 85g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 42g14kcal0.5g2.3g0.1g1.2g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)11g37kcal1.4g6.9g0.3g0.6g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g8.5g27kcal4.4g2.4g0g1.4g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka64g17kcal1.2g2.7g0.1g1.5g
Oliiviöljy 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 317g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g354kcal19g48.2g8.2g11g
Valittu annoskoko625g177kcal9.5g24.1g4.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna313g89kcal4.8g12.1g2.1g2.8g
Arvot/100g100g28kcal1.5g3.9g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207436