Kasvislasagne zone

Kuullota öljyssä sipuli, valkosipuli, paprika- ja chilijauhe.

Lisää raastetut porkkanat, sekoita.

Lisää tomaattimurska ja -pyree, vesi, soijarouhe ja kuivatut yrtit.

Kiehauta, madalla lämpöä ja anna hautua puolisen tuntia.

Mausta soijakastikkeella.

Soijarouhekastikkeen hautuessa tee valkokastike maidosta, maizenasta ja tuorejuustosta.

Laita uunivuokaan kerroksittain kastikkeita ja lasagnettea.

Ripottele päälle raastettu kadett-juusto.

Paista uunissa, 200 astetta, keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g34g110kcal17g10.2g0.2g1.9g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.1g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Rypsiöljy 10g90kcal0g0g10.2g0g
Paprikajauhe 0.7g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Chili mausteseos, Old El Paso0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Porkkana 68g22kcal0.4g3.8g0.1g1.7g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g126g44kcal1.3g8.6g0.6g1.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g12g8.8kcal0.5g1.5g0g0g
Soijakastike 6.1g3.7kcal0.3g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 170g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Lasagnette, täysjyväpasta (Knorr), annos 185g34g109kcal4.4g21.1g0.9g3.1g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g19g30kcal1.5g0.7g2.4g0g
Kadett 10% (Arla), annos 40g19g41kcal6g0g1.9g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 85g23kcal2.8g2.6g0g0g
Maizena maissitärkkelys1.7g6kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1017kcal70.2g107g33g19.4g
Valittu annoskoko625g509kcal35.1g53.5g16.5g9.7g
Annoskoko puolitettuna312g254kcal17.6g26.8g8.3g4.9g
Arvot/100g100g81kcal5.6g8.6g2.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208134