Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 189g236kcal39.7g0g8.5g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g218g65kcal2.4g11.8g0.4g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g67g60kcal4.2g10.7g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka20g17kcal0.7g3.9g0.2g0.2g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g102g92kcal1.5g9.2g5.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g941kcal97g71.2g28.8g0.4g
Valittu annoskoko625g470kcal48.5g35.6g14.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna313g235kcal24.3g17.8g7.2g0.1g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308