Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 73g21kcal0.7g3.3g0.3g1.4g
Paprika keltainen 86g26kcal0.8g4.4g0.2g1.7g
Kesäkurpitsa zucchini 99g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Herkkusieni 43g6.9kcal0.9g0.1g0.1g0.6g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g172g293kcal32.8g0g17.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g43g112kcal12.9g0.9g6.5g0g
Kanaliemi laimennettu 108g11kcal0.3g0.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g976kcal98g23.4g51.2g8.8g
Valittu annoskoko625g488kcal49g11.7g25.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna313g244kcal24.5g5.9g12.8g2.2g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837