Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle335g436kcal21.8g67.1g10.1g16.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g114kcal0g0g12.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g82g23kcal0.5g4.9g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.1g5.3kcal0.4g0.8g0g0.1g
Korianteri, annos 10g6.3g1.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 62g212kcal6.3g43.2g0.7g2.2g
Korianteri, tuore, annos 20g57g11kcal1.1g2.3g0.3g1.7g
Sinappi 6.3g8.3kcal0.3g0.9g0.4g0.1g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.3g3.6kcal0.1g0.5g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g114kcal0g0g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1878kcal62.2g243.6g74.4g48.2g
Valittu annoskoko625g939kcal31.1g121.8g37.2g24.1g
Annoskoko puolitettuna313g470kcal15.6g60.9g18.6g12.1g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210161