Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka26g102kcal1.5g21.5g0.2g0g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 197g76kcal2g13.6g0.4g4.9g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha105g174kcal19.9g0g10.5g0g
Maito, Kevyt131g60kcal4.2g6.3g2g0g
Kananmuna 50g(kpl)26g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g958kcal61.2g83.6g38.4g10g
Valittu annoskoko625g479kcal30.6g41.8g19.2g5g
Annoskoko puolitettuna313g240kcal15.3g20.9g9.6g2.5g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339