Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 220g40kcal1.2g5.5g0.9g1.5g
Herkkusieni säilyke 220g37kcal4.6g0.4g0.7g5.3g
Oliiviöljy 15g136kcal0g0g15.4g0g
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.4g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Manteli 55g339kcal13.2g3.6g29.7g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1113kcal38.6g20.4g93.4g21.8g
Valittu annoskoko625g557kcal19.3g10.2g46.7g10.9g
Annoskoko puolitettuna313g278kcal9.7g5.1g23.4g5.5g
Arvot/100g100g89kcal3.1g1.6g7.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210792